14 Şubat 2014 Cuma

HOŞ GELDİN BEBEĞİM

   
Bebeğim, aslında dün yazmış yazabilmiş olmayı isterdim ama seninle uğraşmak bana pek zaman bırakmıyor bu aralar.Bu durumdan şikayetçi miyim? şuan değil:)
    Bugün doğalı tam 8 gün oldu.Bu aralar tek keyfimiz seni izlemek, keşfetmek.
    Ellerini emmek, altın açılınca birden çişini yapmak en büyük keyiflerin:) ıhh ıhh diye ağlıyosun ve ilginçtir ki ilk defa bir ağlama şeklini beğeniyorum. O kadar sevimli oluyosun ki yanaklarını ısırmak geçiyor içimden.Benim sesimi duyunca irkilip, ee ee dediğimde uyuyabiliyorsun (en azından şimdilik).Ha bir de miisss gibi kokun var ki burnumu boynuna sokup saatlerce, günlerce orda kalabilirim.Hayatımıza hoş geldin bebeğim.Seni çook seviyoruz.

4 yorum:

  1. oyy yerim sizi... gariptir ki doğduğunda yiğit ağlamaya başlayınca bende sırıtarak onu izliyordum :) ama çok güzel oluyolar cansu yaa... her halleri güzell... aman da ne güzel doğurmuşuuuuz :) tamam kendime geleyim... musmutlu hayatınız olsun hep beraber.. öperim ikinizide

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma valla ayni yuzu dakikalarca izliyorum.iyi ki dogurmusuz:-) Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize:-)

      Sil
  2. Kızımın en iyi arkadaşı hatta kardesi teyzesinin balı hoşgeldin ailemize.Mis kokulu bal yegenim,iyi ki doğdun da ben de teyze oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz büyüyüp Ekin'in saçını çekince de aynı şeyi düşünebilecekmisin:) şaka bi yana Ekin benim kuzumu suya götürür susuz getirir:)

      Sil