18 Haziran 2014 Çarşamba

UNIBABY BEBEK BAKIMI

     Bi reklam vardı küçük sevimli bi çocuk 'benim annem hem doktor,hem aşçı,hem ayakkabı bağlayıcısı...' diye devam ediyordu.Annelik o anlatılan gibi oluyor cidden.Ben kendimi uzunca bir süre masöz sandım yaa:) Yakında bebek hemşiresi de olabilirim.Eee bebek bakımı ihmale gelmiyor.Ciltleri de o kadar hassas ki kullanılan ürünlerin çok dikkatli seçilmesi gerekiyor.

    Hamile kalınca başlıyosun zaten araştırmaya.Hangi şampuan? hangi pişik kremi? ıslak mendil mi yoksa ıslatılmış pamuk mu? vücudu için hangi krem? diye düşünürken allak bullak olmuş bir kafayla kalıyorsun:)
     Unibaby ile ilk olarak anne bebek fuarında tanıştım.O kadar alışılmış markalar vardı ki aklımda unibabyi yeni duymuştum ve itiraf ediyorum güvenip de şans vermedim.Şampuan,losyon,yağ olarak kullanacağım markayı belirlemiştim kendimce.Ama ıslak mendiller hiç istediğim gibi değildi.Doğumdan sonra bebikonun o narin poposunu silmek için pamuk ve kaynatılmış su kullandık ama baya zahmetli oluyor malesef.Islak mendil arayışımız unibaby nin ürünüyle karşılaşınca son buldu.Sadece su ve saf pamuktan üretilen mendil ne elimi yapış yapış yapıyordu ne de buram buram parfüm kokuyordu.Hatta o kadar sevdik ki kutu kutu zulaladık:) Promosyon olarak hazırlanan kutulu ıslak mendil köpük şampuan hediyeliydi bu şekilde onu da deneme şansımız oldu ve cidden çok sevdik.
      Mailime unibabyden basın daveti gelince kaçırmak istemedim açıkçası.Kullandığım ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulup,henüz kullanmaya başlamadığım ürünlerini inceleyebilecektim.Bebekle etkinliğe katılmak nasıl olur acaba diye düşünsem de gayet eğlenceli geçti bizim için.Unibaby ailesi o kadar misafirperverdi ki bebekleri de çok güzel oyalayıp annelerin rahatı için ellerinden geleni yaptılar.

      Eczacıbaşı Ataman Kozmetik'ten devraldıktan sonra ürün yelpazesini genişletmiş.Bebek yağından pişik kremine,ıslak mendilden şampuana kadar bebeğin ihtiyacı olabilecek herşey var.Hatta anneler için makyaj ve göz makyajı temizleme mendili de var.Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri Pazarlama Müdürü Nükhet Mertan ürünlerin içeriklerini anlattıktan sonra Çocuk Doktoru Murat Palabıyık da bebek bakımı hakkında bilgiler verdi.

      Şimdiye kadar ıslak mendil ve şampuanı kullandım ama diğer ürünlerini de en kısa zamanda deneyeceğim.Yenidoğan bakım ürünü arayışındaysanız unibaby ürünlerini denemenizi tavsiye ederim pişman olmayacaksınız:)


1 yorum:

  1. Hijyen önemli.Biz anneler için daha önemli. Hayatımızı kolaylaştıran tek kullanımlık temizlik ürünü olan ıslak mendil üretiyoruz. Sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.Baskılı ıslak mendil

    YanıtlaSil